0
Winkelmand

Gevulde kipfilet met pikante pesto

Probeer eens deze gevulde kipfilet met pikante pesto!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Rooster de boterham lichtbruin en verkruimel deze zo fijn mogelijk.
  2. Snijd de kipfilets in de lengte open en klap het vlees uit tot een lapje.
  3. Sla de filets iets platter en bestrooi rondom met zout en peper.
  4. Meng het broodkruim met de pesto en verdeel dit over de filets.
  5. Beleg met 2 stukjes bosui en sla het vlees hieromheen dicht of rol het op.
  6. Steek vast met een prikker of bind vast met keukengaren.
  7. Verhit de olie en bak hierin de kipfilet rondom.
  8. Laat op een lage stand in circa 20 minuten garen en keer het vlees regelmatig.
  9. Voeg eventueel een paar eetlepels water toe.
  10. Lekker met rijst of couscous en gewokte groenten.

Ingrediënten

4 personen

1 snee wit brood zonder korst, 1 cm dik

4 kipfilets

4 eetlepels pesto

4 lente-/bosuitjes gehalveerd

1 eetlepel olijfolie

Ingrediënten

Voor 4 personen

Molenbrood Vloerbrood wit product photo
Molenbrood Vloerbrood witMolenbrood Vloerbrood wit2,59
Alternatief
1
Kipfilet product photo
KipfiletCOOP Kipfilet 2020+ Fixed Weight 2st4,31
Alternatief
1
Grand'Italia Pesto product photo
Grand'Italia PestoGrand'Italia Pesto alla Genovese met Basilicum 185 g2,79
Alternatief
1
Bosuien product photo
BosuienBosuien0,69
4
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,59
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
230
Koolhydraten
5
Vetten
9
Verzadigde vetten
2
Eiwitten
31
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0