0
Winkelmand

Gevulde kipfilet met pistachepesto

Probeer eens deze gevulde kipfilet met pistachepesto!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Rooster de boterham lichtbruin en verkruimel deze zo fijn mogelijk.
  2. Snijd de kipfilets in de lengte open en klap het vlees uit tot een lapje. Sla de filets iets platter en bestrooi rondom met zout en peper.
  3. Meng het broodkruim met de pesto en verdeel dit over de filets. Beleg met 2 stukjes bosui en sla het vlees hieromheen dicht of rol het op. Steek vast met een prikker of bind vast met keukengaren.
  4. Verhit de olie en bak hierin de kipfilet rondom. Laat op een lage stand in circa 20 minuten garen en keer het vlees regelmatig. Voeg eventueel een paar eetlepels water toe.
  5. Lekker met rijst of couscous en gewokte groenten.

Ingrediënten

4 personen

1 snee witbrood zonder korst

500 gram kipfilet 4 stuks

4 eetlepels pesto

4 lente-/bosuitjes gehalveerd

1 eetlepel olijfolie

Ingrediënten

Voor 4 personen

Euro witbrood heel product photo
Euro witbrood heelHeel witbrood0,80
Alternatief
1
Kipfilet product photo
KipfiletCOOP Kipfilet 2020+ Fixed Weight 3st4,79
Alternatief
1
Polli Pesto a la genovese product photo
Polli Pesto a la genovesePolli pesto alla genovese 190gr0,92
Alternatief
1
3545 product photo
4
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
245
Koolhydraten
4
Vetten
11
Verzadigde vetten
2
Eiwitten
31
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0