0
Winkelmand

Gevulde komkommer met hummus en runderreepjes

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Halveer de komkommers in de lengte en hol ze met een spitse lepel uit. Verhit de olijfolie in een wok of hapjespan en roerbak hierin de asperges en sjalotjes 2-3 minuten.
  2. Voeg de runderreepjes toe en bak ze 2-3 minuten mee. Schep de munt en kikkererwten erdoor en verwarm.
  3. Breng op smaak met zout en peper. Verdeel de hummus over de komkommers.
  4. Schep het wokmengsel erop en bestrooi met de feta. Garneer met basilicum.

Ingrediënten

4 kleine komkommers

1 eetlepel olijfolie

400 gram groene asperges in schuine stukken van ca. 3 cm

2 sjalotjes gesnipperd
of
1 kleine ui gesnipperd

250 gram runderreepjes

1 eetlepel munt gehakt

1 blikje kikkererwten afgespoeld, uitgelekt, ca. 200 g

150 gram hummus

150 gram feta verkruimeld

basilicumblaadje (naar smaak toevoegen)

Ingrediënten

Voor 0 personen

Komkommer product photo
KomkommerKomkommer0,55
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,59
Alternatief
1
EAT ME Groene aspergetips product photo
EAT ME Groene aspergetipsEAT ME Groene aspergetips5,99
Alternatief
2
Sjalotten product photo
SjalottenSjalotten 400g0,89
1
Uien product photo
UienUien0,99
Alternatief
1
Runderpoulet product photo
RunderpouletRunderpoulet6,40
Alternatief
1
Biologische kruidenplant munt product photo
Biologische kruidenplant muntMunt bio1,74
Alternatief
1
g'woon Kikkererwten product photo
g'woon Kikkererwteng'woon Kikkererwten 410gr1,05
Alternatief
1
Maza Hoemoes naturel product photo
Maza Hoemoes naturelHoemoes1,75
Alternatief
1
Arla Apetina naturel plakken product photo
Arla Apetina naturel plakkenArla Apetina naturel plakken1,95
Alternatief
1
Verse basilicum product photo
Verse basilicumVomar Basilicum 12g1,29
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
435
Koolhydraten
18
Vetten
27
Verzadigde vetten
9
Eiwitten
26
Vezels
8
Zout
2
Suiker
0