0
Winkelmand

Gevulde koolraap uit de oven

Een heerlijk Hollands recept voor gevulde koolraap uit de oven!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Schil de koolraap en snijd een kapje er vanaf.
  2. Kook in ruim water met zout beetgaar en giet af. Laat de koolraap afkoelen en hol een beetje uit.
  3. Zet in een ingevette ovenschaal en vul de holte met het gehaktmengsel. Bak de koolraap nog 10 minuten af in de oven.
  4. Fruit de ui in het bakproduct glazig. Voeg het gehakt toe en bak het al omscheppend rul.
  5. Voeg de currypasta en peper en zout naar smaak toe en bak alles nog 5 minuten.
  6. Schep het paneermeel en het losgeklopte ei erdoor.

Ingrediënten

4 personen

1 koolraap

1 eetlepel vloeibaar bakproduct

1 ui gesnipperd

400 gram rundergehakt

2 eetlepels currypasta potje

6 eetlepels paneermeel

1 ei losgeklopt

Ingrediënten

Voor 4 personen

8710624753436 product photo
3
Momenteel niet beschikbaar
Becel Original vegan bakboter voordeelfles product photo
Becel Original vegan bakboter voordeelflesBecel Original Bakboter Vegan en 100% Plantaardig met Omega 3 Voordeelfles 750 ml3,35
1
3565 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8713526800307 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
8711741353660 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woonPaneermeel Naturel product photo
g'woonPaneermeel Naturelg'woonPaneermeel Naturel0,45
Alternatief
1
Bio+ Biologische Eieren 10 Stuks product photo
Bio+ Biologische Eieren 10 StuksBio+ Eieren3,99
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
335
Koolhydraten
10
Vetten
22
Verzadigde vetten
8
Eiwitten
23
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0