0
Winkelmand

Gevulde paprika met rosti

Probeer ook eens gevulde paprika met rosti!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Verhit 2 eetlepels olijfolie en fruit hierin de ui en knoflook.
  2. Voeg het gehakt met paprikapoeder, zout en versgemalen peper toe en bak het rul. Schep de tijm erdoor.
  3. Halveer de paprika's in de lengte en verwijder de zaadlijsten, maar laat de steel zitten. Bestrooi de binnenkant van de paprika's met zout.
  4. Meng de feta door het gehakt. Vul de paprika's met het gehaktmengsel en zet ze in een lage ovenschaal circa 30 minuten in de oven.
  5. Bak intussen in de rest van de olie de rösti goudbruin. Voeg zout en versgemalen peper toe. Serveer de paprika's erbij.

Ingrediënten

4 personen

4 eetlepels olijfolie

2 uien gesnipperd

2 teentjes knoflook gesnipperd

500 gram half-om-half gehakt

1 theelepel paprikapoeder

1 eetlepel verse tijm

4 rode paprika's

150 gram feta in blokjes

750 gram diepvriesrösti

Ingrediënten

Voor 4 personen

g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
3565 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
Gehakt half om half product photo
Gehakt half om halfCoop Half om half gehakt3,09
Alternatief
1
Verstegen Paprikapoeder mild product photo
Verstegen Paprikapoeder mildVerstegen paprikapoeder mild 38 g Pot2,19
Alternatief
1
Verstegen Tijm product photo
Verstegen TijmTijm is zeer goed te combineren met vette producten omdat het de vertering bevorderd.2,19
1
3491 product photo
Alternatief
4
Momenteel niet beschikbaar
Arla Apetina naturel plakken product photo
Arla Apetina naturel plakkenArla Apetina naturel plakken1,95
Alternatief
1

Niet beschikbaar

diepvriesrösti
Geen product gevonden

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
765
Koolhydraten
52
Vetten
44
Verzadigde vetten
16
Eiwitten
36
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0