0
Winkelmand

Gevulde perziken met bitterkoekjes

Probeer ook eens de gevulde perziken met bitterkoekjes!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Leg de perziken in een kleine schaal met de holtes naar boven.
  2. Meng de koekkruimels met de amandelen, het ei en de suiker en vul de perziken hiermee. Leg een stukje boter op elke perzik en giet het sinaasappelsap erlangs.
  3. Bak de perziken in circa 15 minuten gaar en goudbruin in de oven. Serveer warm met een bolletje vanille-ijs. Stappen

Ingrediënten

4 personen

8 halve perziken blik

100 gram bitterkoekjes verkruimeld
of
100 gram Italiaanse amandelkoekjes verkruimeld

20 gram geschaafde amandelen grof gehakt

1 ei losgeklopt

1 eetlepel bruine suiker

1 eetlepel boter

1 sinaasappel sap

Ingrediënten

Voor 4 personen

38900028985 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Bitterkoekjes product photo
g'woon Bitterkoekjesg'woon bitterkoekjes 250 gram1,49
1
2151620000000 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
Geroosterde amandelen ongezouten product photo
Geroosterde amandelen ongezoutenGeroosterde amandelen ongezouten3,49
Alternatief
1
Bio+ Biologische Eieren 10 Stuks product photo
Bio+ Biologische Eieren 10 StuksBio+ Eieren3,99
Alternatief
1
Van Gilse Bruine kandij fijn product photo
Van Gilse Bruine kandij fijnVan Gilse Bruine Kandij Fijn 500 Gram Doos2,15
Alternatief
1
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkel product photo
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkelCroma Bakken en Braden met Vitamine A & D Wikkel 250 g1,55
Alternatief
1
Handsinaasappelen product photo
HandsinaasappelenCOOP Handsinaasappel maat 3/4/52,99
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
250
Koolhydraten
35
Vetten
10
Verzadigde vetten
3
Eiwitten
5
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0