0
Winkelmand

Gevulde pitabroodjes met pikante tonijnsalade

Probeer eens deze gevulde pitabroodjes met pikante tonijnsalade!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Meng de tonijn met de rode peper, bosui en peterselie. Roer het limoensap en de mayonaise door elkaar en schep deze saus door de tonijn. Dek af en laat op smaak komen in de koelkast.
  2. Verwarm de oven voor op 180°C. Maak de pitabroodjes een beetje vochtig en bak ze in de oven in circa 5 minuten knapperig. Laat iets afkoelen en snijd open tot een envelopje. Laat helemaal afkoelen.
  3. Duw een blad sla in de opening van de broodjes en schep hier een lepel tonijnsalade op. Zet de gevulde pitabroodjes met pikante tonijnsalade met de opening naar boven tegen elkaar aan in een afsluitbare bak.

Ingrediënten

1 blikje tonijn op olie uitgelekt

1 rode peper zeer fijngehakt

4 lente-/bosuitjes zeer fijngesneden

1 bosje platte peterselie fijngehakt

1 limoen uitgeperst

3 eetlepels mayonaise

8 pitabroodjes

8 bladeren ijsbergsla gedroogd, gewassen

Ingrediënten

Voor 0 personen

John West Tonijnstukken in zonnebloemolie product photo
John West Tonijnstukken in zonnebloemolieJohn West Tonijnstukken Zonnebloemolie 12x145gr1,89
Alternatief
1
Coop Rode peper product photo
Coop Rode peperCoop Rode peper1,00
Alternatief
1
3545 product photo
4
Momenteel niet beschikbaar
Platte peterselie product photo
Platte peterseliePlatte peterselie0,89
Alternatief
1
Limoenen product photo
LimoenenVerpakt per 3 stuks. Fairtrade1,39
1
Zaanse Mayonaise product photo
Zaanse MayonaiseZaanse Mayonaise tube 180ml0,85
Alternatief
1
g'woon Pitabroodjes product photo
g'woon Pitabroodjesg'woon Pitabroodjes0,90
Alternatief
1
IJsbergsla naturel product photo
IJsbergsla naturelUnbranded IJsbergsla 100 GRM VERPAKT0,79
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
200
Koolhydraten
24
Vetten
7
Verzadigde vetten
1
Eiwitten
9
Vezels
2
Zout
0.7
Suiker
0