0
Winkelmand

Gevulde portobello met couscous en feta

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC. Verwijder de steeltjes van de portobello's. Besprenkel de paddenstoelen met 1 eetlepel olijfolie, zout en peper. Zet circa 10 minuten in de oven.
  2. Los het bouillonblokje op in 200 ml kokend water en bereid de couscous. Houd apart.
  3. Verhit de rest van de olie in een koekenpan op middelhoge stand en bak hierin de ui, courgette en tomaat circa 8 minuten. Roer de couscous los met een vork en meng het groentemengsel erdoor.
  4. Neem de portobello's uit de oven en vul ze met het couscousmengsel. Verbrokkel de feta erover en zet nog 8 minuten terug in de oven. Bestrooi met de peterselie.

Ingrediënten

2 personen

4 portobello's

2 eetlepels olijfolie

150 gram couscous

0.5 groentebouillonblokje

1 ui gesnipperd

1 courgette in kleine blokjes

75 gram zongedroogde tomaatjes in dunne reepjes

100 gram feta

2 eetlepels peterselie fijngesneden

Ingrediënten

Voor 2 personen

8710725018076 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8710624234096 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Dari Couscous medium product photo
Dari Couscous mediumDari Couscous Medium 500 g1,44
Alternatief
1
8710624289232 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
3565 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8714745504212 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
3585510011731 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Arla Apetina naturel plakken product photo
Arla Apetina naturel plakkenArla Apetina naturel plakken1,95
Alternatief
1
Verse peterselie product photo
Verse peterselieCoop Peterselie 45g1,34
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
365
Koolhydraten
45
Vetten
12
Verzadigde vetten
5
Eiwitten
16
Vezels
7
Zout
2.4
Suiker
0