0
Winkelmand

Gevulde portobello uit de oven

Probeer eens de gevulde portobello uit de oven!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd de stelen van de portobello's en hak deze fijn. Leg de portobello's omgekeerd in een ovenschaaltje.
  2. Verwarm ondertussen de olie en fruit de ui in circa 5 minuten zacht.
  3. Voeg spekblokjes, gehakte portobellostelen, knoflook, tijmblaadjes en salie toe en bak nog een paar minuten op lage stand. Schep dit mengsel in een kom en laat afkoelen.
  4. Verwarm de oven voor op 200°C. Meng de kaas door het paddenstoelenmengsel. Breng op smaak met zout en peper. Verdeel dit over de portobello's en giet een beetje water in de ovenschaal.
  5. Bak de portobello's in circa 15 minuten gaar en bruin.

Ingrediënten

4 personen

4 portobello's

2 eetlepels olijfolie

1 rode ui fijngesnipperd

50 gram ontbijtspek fijngesneden

2 teentjes knoflook fijngehakt

2 takjes verse tijm

4 blaadjes verse salie gehakt

100 gram zachte geitenkaas

Ingrediënten

Voor 4 personen

8710725018076 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
Rode uien product photo
Rode uienRood 500 g COOP0,95
Alternatief
1
Trots van Coop Authentieke ontbijtspek product photo
Trots van Coop Authentieke ontbijtspekOntbijtspek2,31
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
Verstegen Tijm product photo
Verstegen TijmTijm is zeer goed te combineren met vette producten omdat het de vertering bevorderd.2,19
1
Verse salie product photo
Verse salieVerse salie1,15
1
MelkanGeitenkaas naturel product photo
MelkanGeitenkaas naturelMelkanGeitenkaas naturel1,79
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
170
Koolhydraten
6
Vetten
13
Verzadigde vetten
5
Eiwitten
7
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0