0
Winkelmand

Gevulde puntpaprika met puree van zoete aardappel, feta en olijven

Probeer eens deze gevulde puntpaprika met puree van zoete aardappel, feta en olijven!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de zoete aardappels in circa 15 minuten gaar in water met zout. Verwarm de oven voor op 200ºC.
  2. Halveer de paprika's in de lengte en verwijder de zaadlijsten. Giet de aardappels af en stamp ze met de knoflook, olijfolie, ei, zout en peper. Schep de olijven erdoor.
  3. Vul de paprikahelften met de aardappelpuree en bestrooi met de feta. Leg de gevulde paprika's naast elkaar in een ovenschaal en gaar circa 20 minuten in het midden van de oven.

Ingrediënten

4 personen

750 gram zoete aardappels geschild, in blokjes

4 rode puntpaprika's

2 teentjes knoflook fijngehakt

2 eetlepels olijfolie

1 ei losgeklopt

100 gram groene olijven grof gehakt, zonder pit

100 gram feta verkruimeld

Ingrediënten

Voor 4 personen

Aviko Zoete aardappel frites product photo
Aviko Zoete aardappel fritesAviko Zoete aardappel frites2,55
Alternatief
2
Zoete puntpaprika's product photo
Zoete puntpaprika'sCoop punt paprika 2 stuks folie1,65
Alternatief
2
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,05
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,59
Alternatief
1
Coop Scharreleieren product photo
Coop ScharreleierenCoop Scharreleieren2,99
Alternatief
1
Carbonell Groene olijven zonder pit product photo
Carbonell Groene olijven zonder pitCARBONELL GROENE OLIJVEN ZONDER PIT1,09
Alternatief
1
Arla Apetina naturel plakken product photo
Arla Apetina naturel plakkenArla Apetina naturel plakken1,95
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
330
Koolhydraten
37
Vetten
15
Verzadigde vetten
5
Eiwitten
8
Vezels
6
Zout
2.3
Suiker
0