0
Winkelmand

Gevulde rode uien

Probeer ook eens deze heerlijke gevulde rode uien!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de uien in hun geheel in ruim water met zout in circa 20 minuten gaar.
  2. Giet ze af en laat ze afkoelen.
  3. Snijd van de bovenkant van de uien een kapje af en hol ze uit tot een centimeter van de rand.
  4. Verwarm de oven voor op 180°C.
  5. Rooster de boterhammen kort en verkruimel ze.
  6. Hak het binnenste van de uien fijn, vermeng dit met het broodkruim, kaas en tijm en vul hier de uien mee.
  7. Zet de uien in een ovenschaal en verdeel de boter erover.
  8. Giet de wijn erbij en bak de uien in het midden van de oven in circa 30 minuten gaar en bruin.

Ingrediënten

4 personen

4 grote rode uien geschild

2 sneeën witbrood zonder korst

100 gram komijnekaas geraspt

1 eetlepel verse tijm alleen de blaadjes

100 milliliter witte wijn

50 gram boter

1 snufje zout

Ingrediënten

Voor 4 personen

Gesnipperde rode uien product photo
Gesnipperde rode uienGesnipperde rode uien1,75
Alternatief
2
Euro witbrood heel product photo
Euro witbrood heelHeel witbrood0,80
Alternatief
1
Trots van Coop Noord-Hollandsche belegen komijn 48+ kaas stuk product photo
Trots van Coop Noord-Hollandsche belegen komijn 48+ kaas stukNoord-Hollandsche Belegen komijne kaas stuk7,70
Alternatief
1
Verstegen Tijm product photo
Verstegen TijmTijm is zeer goed te combineren met vette producten omdat het de vertering bevorderd.2,19
1
Coop Huiswijn wit halfzoet product photo
Coop Huiswijn wit halfzoetCoop Huiswijn wit halfzoet3,99
Alternatief
1
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkel product photo
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkelCroma Bakken en Braden met Vitamine A & D Wikkel 250 g1,55
Alternatief
1
Verstegen Zeezout product photo
Verstegen ZeezoutVerstegen zeezout 85 g Pot2,55
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
270
Koolhydraten
13
Vetten
18
Verzadigde vetten
12
Eiwitten
8
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0