0
Winkelmand

Gevulde sugarsnaps

Een leuke amuse: gevulde sugarsnaps met roomkaas, citroen en bieslook.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Breng een laagje water met wat zout aan de kook. Duw de sugarsnaps open of snijd met een klein mesje de holle kant van de peul open. Verwijder voorzichtig de erwtjes.
  2. Blancheer de sugarsnaps 20 seconden in het kokende water en giet ze dan af. Spoel ze met koud water af en laat ze op keukenpapier uitlekken.
  3. Roer de roomkaas los met wat peper, citroenrasp en een paar druppels sap tot een luchtige en frisse room.
  4. Vul de sugarsnaps met een halve eetlepel roomkaas en doop ze in de gehakte bieslook.
  5. Serveer de sugarsnaps op een bordje of op amuselepels.

Ingrediënten

4 personen

8 sugarsnaps schoongemaakt

4 eetlepels roomkaas met bieslook

0.5 citroen uitgeperst, schil geraspt

6 sprieten bieslook

Ingrediënten

Voor 4 personen

Coop Sugar snaps product photo
Coop Sugar snapsCoop Sugar snaps2,09
Alternatief
1
Windmolen Roomkaas bieslook product photo
Windmolen Roomkaas bieslookWindmolen Roomkaas bieslook0,89
Alternatief
1
3416 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Verse bieslook product photo
Verse bieslookCoop Bieslook 20g0,92
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
45
Koolhydraten
1
Vetten
4
Verzadigde vetten
2
Eiwitten
1
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0