0
Winkelmand

Gevulde varkensfilet met knoflookspinazie en rozemarijnkrieltjes

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd de filetlapjes horizontaal in tot envelopjes.
  2. Meng de paprika met de bacon en pesto en vul het vlees ermee. Steek dicht met cocktailprikkers en bestrooi met zout en peper.
  3. Verhit 2 eetlepels olie en bak hierin het vlees in 4-5 minuten per kant goudbruin en gaar.
  4. Verhit 2 eetlepels olie in een wok en roerbak hierin de spinazie met de knoflook 3-4 minuten. Breng op smaak met zout en peper.
  5. Verhit de rest van de olijfolie en bak hierin de krieltjes 3-4 minuten. Bestrooi voor het serveren met de rozemarijn.

Ingrediënten

4 personen

4 varkensfiletlapjes

2 geroosterde paprika's fijngesneden, pot

4 plakjes bacon fijngesneden
of
4 plakjes katenspek fijngesneden

2 eetlepels pesto

6 eetlepels olijfolie

900 spinazie panklaar

3 teentjes knoflook fijngehakt

450 gram krieltjes voorgekookt

1 eetlepel rozemarijn gehakt

Ingrediënten

Voor 4 personen

2308968000000 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Royal Geroosterde rode paprika product photo
Royal Geroosterde rode paprikaRoyal Geroosterde rode paprika2,69
Alternatief
1
Coop Bacon 1 ster product photo
Coop Bacon 1 sterCoop Bacon1,93
Alternatief
1
Coop Katenspek breed 1 ster product photo
Coop Katenspek breed 1 sterKatenspel breed.2,13
Alternatief
1
Grand'Italia Pesto product photo
Grand'Italia PestoGrand'Italia Pesto alla Genovese met Basilicum 185 g2,79
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,59
Alternatief
1
Spinazie product photo
SpinazieSpinazie1,45
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,05
Alternatief
1
8710624251154 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8712200757203 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
480
Koolhydraten
25
Vetten
25
Verzadigde vetten
5
Eiwitten
35
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0