0
Winkelmand

Gevulde zalm met munt en limoen

Probeer eens deze gevulde zalm met munt en limoen!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Halveer de visfilets. Pers 1 limoen uit en snijd de andere in plakjes of partjes.
  2. Leg enkele blaadjes munt apart voor de garnering. Pureer de rest van de munt met de knoflook, het limoensap, mosterd, 1 eetlepel olie en zout en peper.
  3. Verwarm de oven voor op 200ºC.
  4. Bestrijk 4 zalmhelften met de muntpasta en dek ze af met de rest van de zalm (de zalmhelften moeten op elkaar passen). Steek de vishelften vast met een prikker.
  5. Zet deze zalmsandwiches op de bakplaat, bestrooi ze met zout en peper en bestrijk ze met de rest van de olie. Zet ze 10-12 minuten in de oven.
  6. Serveer ze met de limoenplakjes en blaadjes munt.
  7. Lekker met gebakken krieltjes en doperwten of broccoli.

Ingrediënten

4 personen

4 zalmfilets ca. 600 g

2 limoenen

1 bosje munt alleen de blaadjes

1 teentje knoflook in plakjes

1 theelepel mosterd

3 eetlepels arachideolie
of
3 eetlepels olijfolie

Ingrediënten

Voor 4 personen

8710725022103 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Limoenen product photo
LimoenenVerpakt per 3 stuks. Fairtrade1,39
1
8710624272562 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,05
Alternatief
1
8710638001110 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Arachideolie product photo
g'woon Arachideolieg'woon Arachideolie4,09
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,59
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
305
Koolhydraten
1
Vetten
19
Verzadigde vetten
3
Eiwitten
33
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0