0
Winkelmand

Gevulde zoete aardappel met ei

Voor de zoete aardappel liefhebbers! Probeer eens deze gevulde zoete aardappel met ei, alleen nog even in de oven.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC.
  2. Verpak de zoete aardappels in een stuk aluminiumfolie en gaar ze in circa 45 minuten in de oven.
  3. Maak de bovenkant van het folie open, snijd de aardappels in de lengte in en hol ze met een lepel voorzichtig iets uit. Verkruimel de geitenkaas in de zoete aardappels en breek de eieren erboven. Bestrooi met de bosui en een snuf zout.
  4. Bak de aardappels nog circa 20 minuten in de oven tot het eiwit is gestold en lepel uit.

Ingrediënten

4 personen

4 zoete aardappels (grote)

60 gram zachte geitenkaas verbrokkeld

4 kleine eieren

2 lente-/bosuitjes in dunne ringen

Ingrediënten

Voor 4 personen

2135170000000 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
MelkanGeitenkaas naturel product photo
MelkanGeitenkaas naturelMelkanGeitenkaas naturel1,79
Alternatief
1
Coop Scharreleieren product photo
Coop ScharreleierenCoop Scharreleieren2,99
Alternatief
1
3545 product photo
2
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
215
Koolhydraten
23
Vetten
8
Verzadigde vetten
4
Eiwitten
11
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0