0
Winkelmand

Gewokte sugarsnaps met pinda's

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de rijst. Verhit de olie in een wok en roerbak hierin de sugarsnaps en plantaardige reepjes op een hoge stand.
  2. Verwarm intussen de satésaus met de kokosmelk in een klein pannetje op de laagste stand en roer goed los. Schep op het laatste moment de taugé en pinda's door de sugarsnaps en bak nog kort mee. Serveer met de rijst, satésaus en kroepoek.

Ingrediënten

4 personen

300 gram snelkookrijst

2 eetlepels zonnebloemolie

300 gram sugarsnaps

200 gram vegetarische stukjes

150 milliliter satésaus kant-en-klaar

50 milliliter kokosmelk

200 gram taugé gedroogd, gewassen

50 gram ongezouten pinda's grof gehakt

1 zakje cassave

Ingrediënten

Voor 4 personen

g'woon Witte snelkookrijst product photo
g'woon Witte snelkookrijstg'woon Witte rijst 400 gram0,79
Alternatief
1
g'woon Zonnebloemolie product photo
g'woon Zonnebloemolieg'woon Zonnebloemolie1,75
Alternatief
1
Coop Sugar snaps product photo
Coop Sugar snapsCoop Sugar snaps2,09
Alternatief
2
Vegetarische Slager Kipstukjes product photo
Vegetarische Slager KipstukjesVegetarische Slager Kipstukjes3,75
Alternatief
2
Wijko Satésaus kant en klaar product photo
Wijko Satésaus kant en klaarWijko Satésaus Kant & Klaar 500 g Bakje2,25
Alternatief
1
Sum & Sam Kokosmelk product photo
Sum & Sam KokosmelkSum & Sam Kokosmelk 200ml0,89
Alternatief
1
Taugé product photo
TaugéUnbranded Taugé 200 GRM VERPAKT1,27
1
g'woon Pinda's ongezouten product photo
g'woon Pinda's ongezouteng'woon Pinda's ongezouten 235gr0,81
Alternatief
1
Sum & Sam Cassave hot product photo
Sum & Sam Cassave hotSum & Sam Hot Cassave 60gr Zak0,79
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
750
Koolhydraten
91
Vetten
29
Verzadigde vetten
10
Eiwitten
26
Vezels
7
Zout
2.5
Suiker
0