0
Winkelmand

Glutenvrije rijstpannenkoeken

Probeer ook eens deze heerlijke glutenvrije rijstpannenkoeken!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de rijst gaar, giet af en laat daarna goed afkoelen.
  2. Bak de appels met de basilicum samen kort in 1 eetlepel zonnebloemolie.
  3. Maal de rijst fijn in een blender of met een staafmixer.
  4. Kluts de eieren, giet de melk erbij en meng het rijstmengsel erdoor.
  5. Verhit de rest van de zonnebloemolie en bak pannenkoeken van het beslag. Verdeel de stukjes appel over de pannenkoeken.

Ingrediënten

6 personen

150 gram basmatirijst

2 groene appels geschild, in blokjes

5 blaadjes verse basilicum gehakt

3.5 eetlepels zonnebloemolie

4 eieren

1 liter halfvolle melk

Ingrediënten

Voor 6 personen

g'woon Basmati rijst product photo
g'woon Basmati rijstg'woon basmati rijst 1000g2,49
Alternatief
1
2137120000000 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8710147572545 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Zonnebloemolie product photo
g'woon Zonnebloemolieg'woon Zonnebloemolie1,75
Alternatief
1
Bio+ Biologische Eieren 10 Stuks product photo
Bio+ Biologische Eieren 10 StuksBio+ Eieren3,99
Alternatief
1
Bio+ Biologische houdbare halfvolle melk product photo
Bio+ Biologische houdbare halfvolle melkBio+ Biologische halfvolle melk 1,5% 1L1,09
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
290
Koolhydraten
33
Vetten
12
Verzadigde vetten
4
Eiwitten
12
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0