0
Winkelmand

Gnocchi met gebakken paddenstoelen en basilicum

Probeer eens deze gnocchi met gebakken paddenstoelen en basilicum!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verhit de olie in een hapjespan en bak hierin de paddenstoelen met de knoflook ca. 4 minuten op een hoge stand.
  2. Schep de bosui en basilicum erdoor, giet de room erbij en laat circa 2 minuten koken.
  3. Kook intussen de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af.
  4. Schep de gnocchi door de roomsaus.
  5. Verdeel over 4 borden en bestrooi met de kaas en basilicumblaadjes.
  6. Lekker met gewokte groenten.

Ingrediënten

4 personen

6 eetlepels olijfolie

500 gram gemengde paddenstoelen in plakjes, schoongeveegd

2 teentjes knoflook

3 lente-/bosuitjes in stukjes van 2 cm

1 bakje basilicum grof gesneden
en
8 basilicumblaadjes om te garneren

250 milliliter slagroom

800 gram gnocchi

150 gram Parmezaanse kaas geraspt

Ingrediënten

Voor 4 personen

g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,59
Alternatief
1
8710725005649 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,05
Alternatief
1
3545 product photo
3
Momenteel niet beschikbaar
8710147572545 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8710147572545 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Melkan slagroom product photo
Melkan slagroommelkan Verse slagroom 35% vet 250ml1,25
Alternatief
1
Grand Italia Gnocchi di Patate product photo
Grand Italia Gnocchi di PatateGrand'Italia Gnocchi di Patate 500 g Tray1,95
Alternatief
2
Coop Grana padano product photo
Coop Grana padanoCoop Grana padano2,88
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
845
Koolhydraten
71
Vetten
49
Verzadigde vetten
24
Eiwitten
27
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0