0
Winkelmand

Gnocchi met gekaramelliseerde rode ui en andijvie

Lekkere gnocchi met gekaramelliseerde rode ui en andijvie.

Bereiding
Ingredi├źnten

Bereiding

  1. Pel de rode ui en snijd in partjes.
  2. Breng een pan water aan de kook en kook de gnocchi 3 minuten.
  3. Verhit een scheutje olijfolie in een koekenpan en fruit de rode ui 6 minuten. Voeg de suiker en de balsamico azijn toe en verwarm tot de suiker is opgelost. Voeg tot slot de andijvie toe en roerbak het geheel tot de andijvie begint te slinken.
  4. Roer de gnocchi door de andijvie en breng op smaak met peper en zout.
  5. Verdeel de gnocchi over de borden en serveer.

Ingredi├źnten

4 personen

400 gram andijvie

500 gram gnocchi

3 stuks rode ui

3 eetlepels balsamico azijn

1 eetlepel donkerbruine basterdsuiker

Ingredi├źnten

Voor 4 personen

Andijvie grof product photo
Andijvie grof1,49
Alternatief
1
Grand Italia Gnocchi di Patate product photo
Grand Italia Gnocchi di Patate1,99
Alternatief
1
Rode ui duo product photo
Rode ui duo0,59
Alternatief
1
g'woon Balsamico di Modena product photo
g'woon Balsamico di Modena2,79
Alternatief
1
Van Gilse Donkere basterdsuiker product photo
Van Gilse Donkere basterdsuiker0,79
1

Alternatief