0
Winkelmand

Goed gevulde kippenbouillon

Probeer ook eens deze heerlijke goed gevulde kippenbouillon!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Leng de pot bouillon aan met 3 potten water en breng aan de kook met het bouillontablet.
  2. Schaaf de bleekselderij met een dunschiller glad en snijd de stengels in reepjes. Hak het mooie groen van de bleekselderij fijn en bewaar tot later gebruik.
  3. Voeg de reepjes bleekselderij met de ravioli toe aan de kokende bouillon en laat nog 3 minuten zachtjes koken.
  4. Breng de soep op smaak met versgemalen peper en roer de peterselie en bleekselderijblad er op het laatste moment door. Serveer direct.

Ingrediënten

4 personen

1 pot kippenbouillon met vlees

1 kippenbouillontablet

2 stengels bleekselderij

300 gram ravioli gevuld met spinazie
of
300 gram ravioli gevuld met kaas

2 eetlepels bladpeterselie gehakt

Ingrediënten

Voor 4 personen

7613032868925 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8585002421081 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Bleekselderij product photo
BleekselderijBleekselderij1,19
Alternatief
1
Selezione Ristorante Gevulde pasta basilicum product photo
Selezione Ristorante Gevulde pasta basilicumSelezione Ristorante Gevulde pasta basilicum2,99
Alternatief
2
Selezione Ristorante Gevulde pasta basilicum product photo
Selezione Ristorante Gevulde pasta basilicumSelezione Ristorante Gevulde pasta basilicum2,99
Alternatief
2
Verse peterselie product photo
Verse peterselieCoop Peterselie 45g1,34
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
220
Koolhydraten
30
Vetten
6
Verzadigde vetten
1
Eiwitten
12
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0