0
Winkelmand

Gorgonzola-omelet

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Kluts de eieren met de melk goed los en schep er de gorgonzola, het brood en de bosuitjes doorheen.
  2. Verhit de olie of boter in een koekenpan en giet het eimengsel erin. Schud met de pan zodat alles zich goed verdeelt en laat circa 4 minuten garen op een lage stand. Laat de omelet op een bord glijden.

Ingrediënten

4 eieren

2 eetlepels melk

50 gram gorgonzola verkruimeld

1 snee brood in blokjes, zonder korst

2 lente-/bosuitjes fijngesnipperd

1 eetlepel olie
of
15 gram boter

Ingrediënten

Voor 0 personen

Bio+ Biologische Eieren 10 Stuks product photo
Bio+ Biologische Eieren 10 StuksBio+ Eieren3,99
Alternatief
1
Bio+ Biologische houdbare halfvolle melk product photo
Bio+ Biologische houdbare halfvolle melkBio+ Biologische halfvolle melk 1,5% 1L1,09
Alternatief
1
Galbani Gorgonzola cremosa product photo
Galbani Gorgonzola cremosaGalbani Gorgonzola DOP Cremoso 150g2,59
Alternatief
1
Witte bollen product photo
Witte bollenwit bolletje1,00
Alternatief
1
3545 product photo
2
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 250ml2,89
Alternatief
1
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkel product photo
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkelCroma Bakken en Braden met Vitamine A & D Wikkel 250 g1,55
Alternatief
1

Alternatief