0
Winkelmand

Granenontbijt met gakaramelliseerde appeltjes

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verhit de boter in een koekenpan en voeg de suiker, 2 eetlepels water, kaneel en appel toe. Bak de appels op middelhoge stand in circa 5 minuten goudbruin.
  2. Verwarm intussen de melk in een (steel)pan en roer het granenontbijt erdoor. Verdeel de pap over 2 glazen of kommen.
  3. Leg de appeltjes erop, schenk de karamel uit de pan erover en bestrooi met de hazelnoten.

Ingrediënten

2 personen

30 gram boter

2 eetlepels rietsuiker

1 theelepel kaneelpoeder

1 grote appel in plakjes

500 milliliter volle melk

70 gram graanontbijt pak

1 handje hazelnoot grof gehakt

Ingrediënten

Voor 2 personen

Campina Botergoud ongezouten roomboter product photo
Campina Botergoud ongezouten roomboterCampina Roomboter Ongezouten 125 g Wikkel1,39
Alternatief
1
8710863801998 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Verstegen Kaneel gemalen product photo
Verstegen Kaneel gemalenVerstegen Kaneel gemalen 37 g Pot2,19
Alternatief
1
Jonagold appels in tas product photo
Jonagold appels in tasCoop Appelen Jonagold 70-80 mm Klasse I 1,5 kg Tas2,79
Alternatief
1
Melkan Volle melk product photo
Melkan Volle melkMelkan Melk Verse Volle 1 l Pak met punt1,15
Alternatief
1
Brinta Volkoren graanontbijt product photo
Brinta Volkoren graanontbijtBrinta Tarwevlokken Graanontbijt 500 g Doos1,89
Alternatief
1
Dr. Oetker Hazelnoten product photo
Dr. Oetker HazelnotenDR. OETKER HAZELNOTEN1,74
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
515
Koolhydraten
52
Vetten
27
Verzadigde vetten
14
Eiwitten
13
Vezels
6
Zout
0.4
Suiker
0