0
Winkelmand

Grapefruitcurd met hangop en gembercrumble

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Meng de hangop met de poedersuiker. Schil de overige grapefruit dik en snijd de partjes uit de vliesjes.
  2. Schep de hangop op borden en duw met de achterkant van een lepel in een halve cirkel. Lepel de curd erover en leg de grapefruit erop.
  3. Meng de koekkruimels goed met de gember en strooi over het dessert.

Ingrediënten

4 personen

300 milliliter yoghurt

2 rode grapefruits
of
2 grapefruits

1 ei

1 eidooier

90 gram suiker

1 eetlepel maizena

50 gram boter in blokjes

2 eetlepels poedersuiker

4.5 volkorenkoekjes verkruimeld

2 gemberbolletjes op siroop fijngehakt

Ingrediënten

Voor 4 personen

Zuivelmeester Yoghurt Griekse stijl 10% vet product photo
Zuivelmeester Yoghurt Griekse stijl 10% vetZuivelmeester Yoghurt Griekse stijl 10% vet1,79
Alternatief
1
3415 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
3415 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
Bio+ Biologische Eieren 10 Stuks product photo
Bio+ Biologische Eieren 10 StuksBio+ Eieren3,99
Alternatief
1
Scharreleieren M product photo
Scharreleieren MScharreleieren M1,99
Alternatief
1
Van Gilse Kristalsuiker fijn product photo
Van Gilse Kristalsuiker fijnVan Gilse Kristalsuiker Fijn 750 Gram Stazak1,19
Alternatief
1
Duryea Maizena 250G 16x product photo
Duryea Maizena 250G 16xMAIZENA STARCH 16X250G BOX EB ITNL0,59
1
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkel product photo
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkelCroma Bakken en Braden met Vitamine A & D Wikkel 250 g1,55
Alternatief
1
Van Gilse Poedersuiker product photo
Van Gilse PoedersuikerVan Gilse Poedersuiker 250 Gram Bus0,89
1
Verkade San Francisco volkoren product photo
Verkade San Francisco volkorenSan Francisco Volkoren 250g1,73
Alternatief
1
Verstegen Gember gemalen product photo
Verstegen Gember gemalenVerstegen gember gemalen 26 g Pot2,49
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
355
Koolhydraten
44
Vetten
15
Verzadigde vetten
9
Eiwitten
8
Vezels
2
Zout
0.2
Suiker
0