0
Winkelmand

Groene aspergesalade met bosui en hazelnoten

Probeer ook eens deze groene aspergesalade met bosui en hazelnoten!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwijder het houterige uiteinde van de asperges.
  2. Verhit de boter en de wokolie in een wok. Roerbak hierin in circa 4 minuten de asperges met de lente-/bosui.
  3. Voeg 50 gram gehakte hazelnoten of amandelen toe en bak deze mee tot ze goudbruin zijn.

Ingrediënten

4 personen

50 gram boter

3 eetlepels wokolie

500 gram groene asperges in schuine stukken van ca. 3 cm

1 bosje lente-/bosui in schuine stukken van ca. 3 cm

50 gram hazelnoten gehakt
of
50 gram amandelen gehakt

Ingrediënten

Voor 4 personen

Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkel product photo
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkelCroma Bakken en Braden met Vitamine A & D Wikkel 250 g1,55
Alternatief
1
Sum & Sam Oosterse Wokolie product photo
Sum & Sam Oosterse WokolieSum & Sam Wokolie 500ml3,49
Alternatief
1
EAT ME Groene aspergetips product photo
EAT ME Groene aspergetipsEAT ME Groene aspergetips5,99
Alternatief
3
3545 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
8710466236821 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Geroosterde amandelen ongezouten product photo
Geroosterde amandelen ongezoutenGeroosterde amandelen ongezouten3,49
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
275
Koolhydraten
5
Vetten
26
Verzadigde vetten
8
Eiwitten
3
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0