0
Winkelmand

Groene aspergesalade met bosui en hazelnoten

Probeer ook eens deze groene aspergesalade met bosui en hazelnoten!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwijder het houterige uiteinde van de asperges.
  2. Verhit de boter en de wokolie in een wok. Roerbak hierin in circa 4 minuten de asperges met de lente-/bosui.
  3. Voeg 50 gram gehakte hazelnoten of amandelen toe en bak deze mee tot ze goudbruin zijn.

Ingrediënten

4 personen

50 gram boter

3 eetlepels wokolie

500 gram groene asperges in schuine stukken van ca. 3 cm

1 bosje lente-/bosui in schuine stukken van ca. 3 cm

50 gram hazelnoten gehakt
of
50 gram amandelen gehakt

Ingrediënten

Voor 4 personen

g'woon Bak & braad bewust product photo
g'woon Bak & braad bewustg'woon Bak & Braad Bewust 400ml0,92
Alternatief
1
Sum & Sam Oosterse Wokolie product photo
Sum & Sam Oosterse WokolieSum & Sam Wokolie 500ml3,49
Alternatief
1
EAT ME Groene aspergetips product photo
EAT ME Groene aspergetipsEAT ME Groene aspergetips5,99
Alternatief
3
Bosuien product photo
BosuienBosuien0,69
1
Dr. Oetker Hazelnoten product photo
Dr. Oetker HazelnotenDR. OETKER HAZELNOTEN1,74
Alternatief
1
Geroosterde amandelen ongezouten product photo
Geroosterde amandelen ongezoutenCoop Geroosterde Amandelen 190 gram3,68
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
275
Koolhydraten
5
Vetten
26
Verzadigde vetten
8
Eiwitten
3
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0