0
Winkelmand

Groene-kruidenmarinade

Snel en eenvoudig een lekkere marinade op tafel? Probeer eens deze snelle en lekkere groene-kruidenmarinade uit!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Meng de witte wijn met de olijfolie, knoflook, peterselie, salie en tijm tot een marinade. Laat vlees hierin minimaal 30 minuten afgedekt marineren in de koelkast.

Ingrediënten

175 milliliter droge witte wijn

75 milliliter olijfolie

2 teentjes knoflook fijngehakt

1 eetlepel peterselie gehakt

1 theelepel salie gehakt

1 theelepel tijm gehakt

Ingrediënten

Voor 0 personen

Coop Droge witte huiswijn product photo
Coop Droge witte huiswijnCOOP Huiswijn wit droog BIB 3L9,99
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
Verse peterselie product photo
Verse peterselieCoop Peterselie 45g1,34
Alternatief
1
Verstegen Salieblad product photo
Verstegen SaliebladVerstegen Salieblad 15 g2,09
1
Verstegen Tijm product photo
Verstegen TijmTijm is zeer goed te combineren met vette producten omdat het de vertering bevorderd.2,19
1

Alternatief