0
Winkelmand

Groene pastasalade met aspergetips en mozzarella

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Bereid de farfalle volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Snijd 1 cm van de onderkant van de aspergetips. Snijd de citroen in schijfjes, scheur de mozzarella in stukken en hak de basilicum grof.
  3. Verhit een koekenpan met een scheutje olijfolie. Bak de tuinerwten en aspergetips op hoog vuur in 2-3 minuten gaar.
  4. Meng de farfalle met de pesto. Schep vervolgens de aspergetips, tuinerwten, rucola en de helft van de basilicum erdoor.
  5. Verdeel de pastasalade over 4 pastaborden. Leg de mozzarella er bovenop. Garneer met de resterende basilicum en de schijfjes citroen.

Ingrediënten

4 personen

400 gram farfalle

400 gram groene aspergetips

450 gram groene tuinerwten

75 gram rucola

190 gram Grand'Italia Pesto alla Genovese

2 bollen mozzarella

2 eetlepels citroensap

1 bakje basilicum

Ingrediënten

Voor 4 personen

Grand'Italia Farfalle tradizionali product photo
Grand'Italia Farfalle tradizionaliGrand'Italia Farfalle Tradizionali 500 g1,35
Alternatief
1
EAT ME Groene aspergetips product photo
EAT ME Groene aspergetipsEAT ME Groene aspergetips5,99
2
g'woon Tuinerwten extra fijn product photo
g'woon Tuinerwten extra fijnG'woon Tuinerwten, diepvries 450 GRM Doos0,79
Alternatief
1
Rucola product photo
RucolaUnbranded Rucola sla 75 GRM VERPAKT1,00
Alternatief
1
Grand'Italia Pesto product photo
Grand'Italia PestoGrand'Italia Pesto alla Genovese met Basilicum 185 g2,79
Alternatief
1
7611612160056 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Lemondor Citroensap product photo
Lemondor CitroensapLemon Plus lemon juice with flavoured oil 125 ml0,99
Alternatief
1
8710147572545 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief