0
Winkelmand

Groenekruidensaus met olijfolie, citroen en ansjovis

Probeer ook eens deze heerlijke groenekruidensaus met olijfolie, citroen en ansjovis!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Pureer de peterselie, de koriander, het citroenrasp en de ansjovisfilets uit olie met de olijfolie tot een gladde groene saus.
  2. Breng op smaak met chilipepervlokken en zout.

Ingrediënten

4 personen

2 eetlepels peterselie

2 eetlepels koriander

1 theelepel citroensap

2 ansjovisfilets op olie

100 milliliter olijfolie

1 mespunt chilipepervlokken

Ingrediënten

Voor 4 personen

Verse peterselie product photo
Verse peterselieCoop Peterselie 45g1,34
Alternatief
1
8718503613383 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Lemondor Citroensap product photo
Lemondor CitroensapLemon Plus lemon juice with flavoured oil 125 ml0,99
Alternatief
1
John West Ansjovisfilet in olijfollie product photo
John West Ansjovisfilet in olijfollieJohn West Ansjovisfilet in olijfollie3,29
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
8712200753939 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
230
Koolhydraten
0
Vetten
25
Verzadigde vetten
4
Eiwitten
1
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0