0
Winkelmand

Groenteboeketjes

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd alle groenten in dunne reepjes van gelijke lengte. Maak een mix van de reepjes en maak kleine boeketjes van circa 6 groentereepjes en wat sprieten bieslook en bind samen met een stuk keukengaren.
  2. Meng de ingrediënten voor de dipsaus. Serveer met de boeketjes.

Ingrediënten

6 personen

0.5 komkommer zaadlijsten verwijderd

1 paprika

1 stronk bleekselderij

2 wortels

0.5 bosje bieslook

voor de dip

200 milliliter crème fraîche

1 citroen rasp en sap

1 ui gesnipperd

4 eetlepels peterselie fijngehakt

Ingrediënten

Voor 6 personen

Komkommer product photo
KomkommerKomkommer0,75
Alternatief
1
Paprika rood product photo
Paprika roodPaprika rood0,85
Alternatief
1
8710725009029 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Winterpeen product photo
WinterpeenWinterpeen stuks0,35
Alternatief
2
Verse bieslook product photo
Verse bieslookCoop Bieslook 20g0,92
Alternatief
1
Melkan Crème fraîche product photo
Melkan Crème fraîcheMelkan Crème fraîche1,19
Alternatief
1
3416 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
3565 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Verse peterselie product photo
Verse peterselieCoop Peterselie 45g1,34
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
140
Koolhydraten
8
Vetten
10
Verzadigde vetten
7
Eiwitten
3
Vezels
3
Zout
0.2
Suiker
0