0
Winkelmand

Haagse bluf met frambozen

Probeer eens de Haagse bluf met frambozen!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Pureer 100 gram van het fruit met het citroensap en zeef het.
  2. Vang het sap op in een brandschone mengkom. Druk met de bolle kant van de lepel zoveel mogelijk sap door de zeef.
  3. Voeg het eiwit en de suiker bij het sap en klop met een elektrische mixer zo lang tot het een roze schuim is dat in zachte pieken blijft staan. Dit kan wel tot 5 minuten duren.
  4. Verdeel de rest van het fruit over 4 glazen en schep hier het schuim op.

Ingrediënten

4 personen

500 gram diepvriesframbozen
en/of
500 gram diepvriesbosvruchten

0.5 citroen

1 eiwit

2 eetlepels suiker

Ingrediënten

Voor 4 personen

8710624284039 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
8710624233761 product photo
2
Momenteel niet beschikbaar
3416 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8715295001824 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
Van Gilse Kristalsuiker fijn product photo
Van Gilse Kristalsuiker fijnVan Gilse Kristalsuiker Fijn 750 Gram Stazak1,19
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
70
Koolhydraten
13
Vetten
0
Verzadigde vetten
0
Eiwitten
2
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0