0
Winkelmand

Halfbevroren room met frisse fruitsaus

Probeer ook eens halfbevroren room met frisse fruitsaus!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Klop de room goed stijf met de suiker en vanillesuiker. Verdeel dit over 4 plastic bekertjes of bakjes en zet afgedekt 1-2 uur in de diepvries.
  2. Snijd enkele schijfjes van de mango voor de garnering. Snijd de rest van de mango in stukjes en pureer met het limoensap.
  3. Doop de bekertjes even in heet water en stort de room dan op bordjes. Schep de saus erover.
  4. Garneer met de mangoschijfjes en eventueel een framboos en blaadje munt.

Ingrediënten

4 personen

400 milliliter slagroom

50 gram suiker

1 zakje vanillesuiker

1 mango geschild, rijp

0.5 limoen sap

Ingrediënten

Voor 4 personen

Melkan Slagroom spuitbus product photo
Melkan Slagroom spuitbusMelkan slagroom 250gr vol & romig1,05
Alternatief
2
Van Gilse Kristalsuiker fijn product photo
Van Gilse Kristalsuiker fijnVan Gilse Kristalsuiker Fijn 750 Gram Stazak1,05
Alternatief
1
Dr. Oetker Vanillesuiker product photo
Dr. Oetker VanillesuikerDr. Oetker Vanillesuiker 8 g Zakje0,69
Alternatief
1
EAT ME Mango product photo
EAT ME MangoMango ready to eat1,79
Alternatief
1
Limoenen product photo
LimoenenVerpakt per 3 stuks. Fairtrade1,19
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
450
Koolhydraten
28
Vetten
36
Verzadigde vetten
23
Eiwitten
3
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0