0
Winkelmand

Hangop dip met broodstengels

Een heerlijk Marokkaans recept voor hangop dip met broodstengels.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Leg een schone natgemaakte theedoek in een vergiet en zet de vergiet in een kom waarvan hij de bodem niet raakt.
  2. Giet de yoghurt in de theedoek en laat dit afgedekt in de koelkast een nachtje uitlekken.
  3. Schep de dikke achtergebleven hangop uit de doek en vermeng dit in een schaal met de kruiden, de knoflook, de citroenschil, de komijn en zout en peper naar smaak.
  4. Laat de smaken in de koelkast nog een uurtje intrekken. Giet de olijfolie erover en serveer met het warme brood.

Ingrediënten

4 personen

1 liter volle yoghurt

1 handje verse gemengde kruiden gehakt

1 teentje knoflook geperst

1 theelepel citroenschillen geraspt

1 mespunt komijnpoeder (djinten)

2 eetlepels extra vergine olijfolie

4 pitabroodjes geroosterd, in repen
of
20 soepstengels

Ingrediënten

Voor 4 personen

8710624290108 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Verstegen Kruidenmix marinade product photo
Verstegen Kruidenmix marinadeVerstegen mix voor marinade 20 g zakje1,22
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
8422480091033 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Verstegen Komijnzaad gemalen product photo
Verstegen Komijnzaad gemalenVerstegen Komijnzaad gemalen 37 g Pot2,25
Alternatief
1
8710624027865 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Pitabroodjes product photo
g'woon Pitabroodjesg'woon Pitabroodjes0,90
Alternatief
1
Bonne Brioche Melkbroodjes product photo
Bonne Brioche Melkbroodjeswit melkbroodje1,99
Alternatief
2

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
305
Koolhydraten
34
Vetten
12
Verzadigde vetten
5
Eiwitten
14
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0