0
Winkelmand

Hangop met salted caramel

Probeer eens deze hangop met salted caramel!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Zet een zeef op een pan of kom. Leg een thee- of kaasdoek in de zeef en giet de yoghurt erop. Dek af met vershoudfolie. Laat circa 6 uur (bij voorkeur een nacht) in de koelkast staan zodat de yoghurt goed uit kan lekken.
  2. Klop de slagroom stijf en roer de tijm en peper erdoor.
  3. Schep de uitgelekte yoghurt uit de doek en spatel de dikke yoghurt door de slagroom.
  4. Verwarm de karamel circa 3 minuten in de magnetron op 400 Watt.
  5. Verdeel de hangop over schaaltjes en schep de karamel erover.

Ingrediënten

4 personen

1.2 liter volle yoghurt

125 milliliter slagroom

0.5 eetlepel tijm gehakt, alleen de blaadjes

1 snufje cayennepeper

1 potje salted caramel

Ingrediënten

Voor 4 personen

8710624290108 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
Melkan Slagroom spuitbus product photo
Melkan Slagroom spuitbusMelkan slagroom 250gr vol & romig1,05
Alternatief
1
Verstegen Tijm product photo
Verstegen TijmTijm is zeer goed te combineren met vette producten omdat het de vertering bevorderd.2,19
1
Verstegen Cayennepeper product photo
Verstegen CayennepeperVerstegen cayennepeper 35 g Pot2,29
1
M&M'S Salted Caramel 200 g product photo
M&M'S Salted Caramel 200 gM&M's Salted caramel2,99
Alternatief
1

Alternatief