0
Winkelmand

Haricots verts met hazelnoot-limoenboter

Probeer ook eens deze heerlijke haricots verts met hazelnoot-limoenboter!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Boen de limoen schoon. Snijd een paar reepjes van de schil voor garnering. Rasp de rest van de schil en pers de vrucht.
  2. Meng rasp en het sap, de hazelnoten en de peper door de boter.
  3. Schep de boter op vershoudfolie en vorm er een rolletje van. Leg dit tot gebruik in de koelkast (dit kan een dag van tevoren).
  4. Kook de haricots verts met zout beetgaar in 5-6 minuten. Giet ze af.
  5. Snijd de boter in plakjes en leg ze op de boontjes. Garneer met limoenreepjes.

Ingrediënten

6 personen

1 limoen

50 gram blanke hazelnoten gehakt

125 gram boter

1 kilogram haricots verts afgehaald

Ingrediënten

Voor 6 personen

Limoenen product photo
LimoenenVerpakt per 3 stuks. Fairtrade1,29
1
8710466236821 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkel product photo
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkelCroma Bakken en Braden met Vitamine A & D Wikkel 250 g1,55
Alternatief
1
HAK Haricots verts extra fijn product photo
HAK Haricots verts extra fijnHak Prinsessenbonen 680 g pot4,09
Alternatief
2

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
275
Koolhydraten
9
Vetten
23
Verzadigde vetten
12
Eiwitten
5
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0