0
Winkelmand

Haricots verts met pestoboter en amandel

Probeer ook eens haricots verts met pestoboter en amandel!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de haricots verts (of sperziebonen of peultjes) in 5-7 minuten beetgaar.
  2. Meng de pesto, zout en versgemalen peper door de boter.
  3. Rooster de geschaafde amandelen (of gehakte hazelnoten) in een droge hete koekenpan.
  4. Giet de haricots verts af. Meng de pestoboter erdoor en serveer de boontjes bestrooid met de amandelen.
  5. Lekker bij varkensvlees, kalkoen of kip.

Ingrediënten

4 personen

500 gram haricots verts afgehaald
of
500 gram sperziebonen afgehaald
of
500 gram peultjes afgehaald

1 eetlepel pesto

50 gram boter

2 eetlepels geschaafde amandelen
of
2 eetlepels hazelnoten gehakt

Ingrediënten

Voor 4 personen

HAK Haricots verts extra fijn product photo
HAK Haricots verts extra fijnHak Prinsessenbonen 680 g pot4,09
Alternatief
1
Sperziebonen product photo
SperziebonenSperziebonen, los1,39
Alternatief
1
Coop Peultjes product photo
Coop PeultjesCoop Peultjes1,95
Alternatief
2
Polli Pesto a la genovese product photo
Polli Pesto a la genovesePolli pesto alla genovese 190gr0,92
Alternatief
1
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkel product photo
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkelCroma Bakken en Braden met Vitamine A & D Wikkel 250 g1,55
Alternatief
1
Geroosterde amandelen ongezouten product photo
Geroosterde amandelen ongezoutenGeroosterde amandelen ongezouten3,49
Alternatief
1
8710466236821 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
170
Koolhydraten
7
Vetten
14
Verzadigde vetten
7
Eiwitten
3
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0