0
Winkelmand

Harissa

Probeer ook eens deze heerlijke Harissa!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Meng voor circa 250 ml harissa de paprika's met de pepers, ui, knoflook en de olijfolie.
  2. Rooster de groenten circa 20 minuten in de oven op 160°C. Voeg de tomatenpuree, het komijnpoeder (djinten), het korianderpoeder (ketoembar) en eventueel het karwijzaad toe. Pureer de saus met een staafmixer.
  3. Bewaar de harissa in afgedekte, brandschone potjes maximaal 2 maanden in de koelkast. Lekker met Turkse pizza.

Ingrediënten

3 rode paprika's schoongemaakt

4 rode pepers zonder zaadjes

1 rode ui in ringen

2 teentjes knoflook geperst

2 eetlepels olijfolie

1 eetlepel tomatenpuree

0.5 theelepel komijnpoeder (djinten)

0.5 theelepel korianderpoeder (ketoembar)

0.5 theelepel karwijzaad

Ingrediënten

Voor 0 personen

Royal Geroosterde rode paprika product photo
Royal Geroosterde rode paprikaRoyal Geroosterde rode paprika2,69
Alternatief
2
Coop Rode peper product photo
Coop Rode peperCoop Rode peper1,00
Alternatief
1
Rode uien product photo
Rode uienRood 500 g COOP0,89
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,05
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,59
Alternatief
1
g'woon Tomatenpuree dubbel geconcentreerd product photo
g'woon Tomatenpuree dubbel geconcentreerdg'woon tomatenpuree dubbel geconcentreerd 140gr0,49
Alternatief
1
Verstegen Komijnzaad gemalen product photo
Verstegen Komijnzaad gemalenVerstegen Komijnzaad gemalen 37 g Pot2,25
Alternatief
1
8712200067562 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Verstegen Karwijzaad product photo
Verstegen KarwijzaadVerstegen Karwijzaad 41 g Pot2,25
1

Alternatief