0
Winkelmand

Hartige citroenrisotto

Probeer ook eens hartige citroenrisotto!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd enkele schilletjes van de citroen voor garnering. Rasp de rest van de schil en pers de vrucht uit.
  2. Verwarm de olie en fruit hierin het sjalotje. Voeg de rijst toe en roer tot de korrels glanzen. Giet de wijn erbij. Verwarm en roer tot het vocht is opgenomen.
  3. Schep een soeplepel bouillon bij de rijst en voeg de volgende lepel toe als het vocht is opgenomen.
  4. Roer citroenrasp en -sap met de roomkaas erdoor en laat 3 minuten staan voor het serveren. Garneer met de citroenschilletjes.
  5. Lekker met gerookte zalm of kalfsvlees.

Ingrediënten

4 personen

1 citroen schoongeboend

2 eetlepels arachideolie

1 sjalotje gesnipperd

300 gram risottorijst

100 milliliter droge witte wijn

750 milliliter kippenbouillon heet
of
750 milliliter groentebouillon heet

200 gram kruidenroomkaas

Ingrediënten

Voor 4 personen

3416 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Arachideolie product photo
g'woon Arachideolieg'woon Arachideolie3,99
1
Sjalotten product photo
SjalottenSjalotten 400g0,89
Alternatief
1
Lassie Risotto rijst product photo
Lassie Risotto rijstLassie Risottorijst 400 gram1,49
Alternatief
1
Coop Droge witte huiswijn product photo
Coop Droge witte huiswijnCOOP Huiswijn wit droog BIB 3L9,99
Alternatief
1
7613032868925 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
7613032868895 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Garlan Roomkaas kruiden product photo
Garlan Roomkaas kruidenGarlan Roomkaas kruiden0,75
Alternatief
2

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
540
Koolhydraten
63
Vetten
26
Verzadigde vetten
13
Eiwitten
9
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0