0
Winkelmand

Hartige soezen gevuld met tonijnsalade

Een heerlijk Europees recept voor hartige soezen gevuld met tonijnsalade.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Laat de tonijn uitlekken. Kook de eieren in 8 minuten hard. Laat ze afkoelen en pel ze. Was en droog de blaadjes spinazie. Knip de soesjes met een schaar open.
  2. Prak de eieren fijn. Roer de tonijn, mayonaise en eieren door elkaar.
  3. Leg op de bodem van elk soesje 1 of 2 spinazieblaadjes. Schep hier wat tonijnvulling op.

Ingrediënten

8 kant-en-klare soesjes

1 blikje tonijn

2 eieren

1 handje jonge bladspinazie

2 eetlepels halfvolle mayonaise

Ingrediënten

Voor 0 personen

5411823865953 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Statesman Tonijnstukken in water product photo
Statesman Tonijnstukken in waterStatesman Tonijnstukken in Water 160 g Blik1,14
Alternatief
1
Bio+ Biologische Eieren 10 Stuks product photo
Bio+ Biologische Eieren 10 StuksBio+ Eieren3,99
Alternatief
1
HAK Gesneden bladspinazie product photo
HAK Gesneden bladspinazieHak Spinazie 630 g pot1,99
Alternatief
1
Van Wijngaarden Zaanse Halfvolle Mayonaise product photo
Van Wijngaarden Zaanse Halfvolle MayonaiseZaanse Halfvolle Mayo0,65
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
79
Koolhydraten
2
Vetten
6
Verzadigde vetten
1
Eiwitten
6
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0