0
Winkelmand

Hartige taart met worst, ui en pompoen

Probeer ook eens deze heerlijke hartige taart met worst, ui en pompoen!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Vet een bakplaat in met de olie en bestuif met bloem. Laat de plakjes deeg los van elkaar even ontdooien.
  2. Schil ondertussen de pompoen met een dunschiller en snijd de pompoen in dunne plakken van 1/2 cm. Verwarm de oven voor op 200°C.
  3. Druk de randen van het bladerdeeg stevig op elkaar en verdeel de deeglap over de bakplaat waarbij de randen omhoog mogen komen te staan. Prik met een vork gaatjes in het deeg.
  4. Bekleed het deeg met de pompoen en besmeer met een beetje olie. Verdeel hierop de uienringen en stukjes worst.
  5. Bestrijk de randen van het deeg en de vulling lichtjes met ei. Bestrooi tenslotte met oregano en bak de taart in circa 30 minuten laag in de oven gaar en mooi bruin.

Ingrediënten

4 personen

1 eetlepel olie

1 eetlepel bloem

1 pak diepvriesbladerdeeg

400 gram pompoenen

2 rode uien in halve dunne ringen

2 varkenssaucijzen in plakjes

1 ei losgeklopt

1 eetlepel oregano

Ingrediënten

Voor 4 personen

g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 250ml2,89
Alternatief
1
Laarmans Tarwebloem product photo
Laarmans TarwebloemLaarmans Tarwebloem0,45
Alternatief
1
Koopmans Bladerdeeg product photo
Koopmans BladerdeegKoopmans Bladerdeeg Origineel 450gr0,99
Alternatief
1
Pompoen mini product photo
Pompoen miniPompoen mini2,79
Alternatief
1
Rode uien product photo
Rode uienRood 500 g COOP0,95
Alternatief
1
Varkenssaucijs fijn 2 stuks product photo
Varkenssaucijs fijn 2 stuksCoop Varkenssaucijs fijn 2 x 100 gram1,89
Alternatief
1
Bio+ Biologische Eieren 10 Stuks product photo
Bio+ Biologische Eieren 10 StuksBio+ Eieren3,99
Alternatief
1
Verstegen Oregano Heel product photo
Verstegen Oregano HeelVerstegen oregano 11 g Pot2,19
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
625
Koolhydraten
48
Vetten
42
Verzadigde vetten
24
Eiwitten
14
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0