0
Winkelmand

Hartige taart van spitskoolstamppot met gegratineerde uienringen

Probeer eens deze hartige taart van spitskoolstamppot met gegratineerde uienringen!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC. Vet de taartvorm in, bestuif met bloem en bekleed met het deeg. Snijd de randen net boven de vorm af of laat overhangen.
  2. Meng de stamppot met de eieren en room en breng op smaak met zout en peper. Schep dit mengsel op het deeg in de vorm en strijk glad.
  3. Verdeel de geitenkaas en tijm erover en bekleed met een deksel van uienringen. Klop de olie en honing door elkaar en bestrijk de uienringen ermee.
  4. Bak de taart in het midden van de oven in circa 30 minuten gaar en goudbruin.

Ingrediënten

4 personen

1 eetlepel bloem

8 plakjes hartigetaartdeeg ontdooid

8 plakjes hartigetaartdeeg ontdooid

500 gram spitskoolstamppot gekoeld

2 eieren

100 milliliter room

100 gram zachte geitenkaas verkruimeld

1 theelepel tijm

2 uien in dunne ringen

1 theelepel olijfolie

1 theelepel honing

Ingrediënten

Voor 4 personen

Laarmans Tarwebloem product photo
Laarmans TarwebloemLaarmans Tarwebloem0,45
Alternatief
1
Koopmans Deeg voor Hartige Taart product photo
Koopmans Deeg voor Hartige TaartKoopmans deeg hart taart 450gr1,39
1
Spitskool product photo
SpitskoolSpitskool1,39
Alternatief
1
Bio+ Biologische Eieren 10 Stuks product photo
Bio+ Biologische Eieren 10 StuksBio+ Eieren3,99
Alternatief
1
8710624205263 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
MelkanGeitenkaas naturel product photo
MelkanGeitenkaas naturelMelkanGeitenkaas naturel1,79
Alternatief
1
Verstegen Tijm product photo
Verstegen TijmTijm is zeer goed te combineren met vette producten omdat het de vertering bevorderd.2,19
1
3565 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
8710624218324 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
525
Koolhydraten
61
Vetten
22
Verzadigde vetten
9
Eiwitten
18
Vezels
4
Zout
1.6
Suiker
0