0
Winkelmand

Hasselback-tomaten met tomatenpesto

Probeer eens deze Hasselback-tomaten met tomatenpesto!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Rooster de pijnboompitten in een droge, hete koekenpan.
  2. Mix de pijnboompitten, zongedroogde tomaatjes, olijfolie en balsamicoazijn in een keukenmachine tot een pesto en breng op smaak met zout en peper.
  3. Snijd de vleestomaten aan de bovenkant meerdere keren in, maar niet helemaal door. Steek in iedere inkeping een plak mozzarella en een blaadje basilicum.
  4. Serveer direct met de tomatenpesto erbij.

Ingrediënten

4 personen

1 eetlepel pijnboompitten

6 zongedroogde tomaatjes

75 milliliter olijfolie

1 eetlepel balsamicoazijn

4 vleestomaten

250 gram mozzarella in dunne plakken

1 handje basilicum

Ingrediënten

Voor 4 personen

g'woon Pijnboompitten product photo
g'woon Pijnboompitteng'woon Pijnboompitten2,58
Alternatief
1
3585510011731 product photo
Alternatief
3
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
Monini Balsamico azijn product photo
Monini Balsamico azijnMonini azijn Balsamico Wijn 250 milliliter2,87
Alternatief
1
Trostomaten product photo
TrostomatenCoop trostomaten 500g schaaltje1,99
Alternatief
1
7611612160056 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
8710147572545 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
450
Koolhydraten
19
Vetten
33
Verzadigde vetten
10
Eiwitten
17
Vezels
4
Zout
1.5
Suiker
0