0
Winkelmand

Havermout-kaascrackers

Maak in een handomdraai een lekkere en gezonde snack.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Week de havermout 1 nacht in ruim water.
  2. Laat de havermout de volgende dag in een fijne zeef uitlekken en meng met zaden en/of pitten naar smaak, 1-2 eetlepels olijfolie, de oregano, geraspte Parmezaanse kaas, zout en peper.
  3. Smeer dit mengsel zo dun mogelijk uit over de bakplaat en bak in de oven (200ºC) in circa 15 minuten goudbruin.
  4. Snijd de havermout-kaascrackers in repen en laat afkoelen tot de crackers knapperig zijn. Lekker als tussendoortje of bij roerei.

Ingrediënten

150 gram havermout

3 eetlepels zaden naar smaak
en/of
3 eetlepels pittenmix naar smaak

2 eetlepels olijfolie

1 theelepel oregano

3 eetlepels Parmezaanse kaas geraspt

Ingrediënten

Voor 0 personen

Smaakt Havermout product photo
Smaakt HavermoutSmaakt Havermout Bio Volkoren 500 g Zak1,99
Alternatief
1
8711812420123 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
Verstegen Oregano Heel product photo
Verstegen Oregano HeelVerstegen oregano 11 g Pot2,19
Alternatief
1
Coop Grana padano product photo
Coop Grana padanoCoop Grana padano2,88
1

Niet beschikbaar

pittenmix
Geen product gevonden

Alternatief