0
Winkelmand

Havermout-kaaspannenkoekjes met rozijnen

Met dit recept zet je in een handomdraai lekkere havermout-kaaspannenkoeken op tafel.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Doe de havermout in een afsluitbare mengbeker en giet de melk erbij. Roer om met een snuf zout en sluit de beker af. Zet in de koelkast tot de volgende ochtend.
  2. Maal de gewelde havermout in een paar seconden fijn met een staafmixer. Voeg de bakpoeder en eieren toe en mix goed door.
  3. Schep de kaas en rozijnen door het beslag. Verhit een beetje van de olie of boter in de pan en schep hoopjes beslag in de pan.
  4. Bak de pannenkoekjes in een paar minuten om en om bruin en serveer direct. Of laat ze afkoelen en neem mee in een broodtrommel voor de lunch.

Ingrediënten

2 personen

100 gram havermout

300 milliliter melk

1 theelepel bakpoeder

2 eieren

4 eetlepels belegen kaas geraspt

2 eetlepels rozijnen

1 eetlepel olie
of
1 eetlepel boter

Ingrediënten

Voor 2 personen

Smaakt Havermout product photo
Smaakt HavermoutSmaakt Havermout Bio Volkoren 500 g Zak1,89
Alternatief
1
Melkan Halfvolle melk product photo
Melkan Halfvolle melkMelkan Melk Verse Halfvolle 1 l Pak met punt1,09
Alternatief
1
Dr. Oetker Backin bakpoeder product photo
Dr. Oetker Backin bakpoederDr. Oetker Backin bakpoeder0,59
Alternatief
1
Coop Scharreleieren product photo
Coop ScharreleierenCoop Scharreleieren2,99
Alternatief
1
Trots van Coop Noord-Hollandsche belegen 35+ kaas stuk product photo
Trots van Coop Noord-Hollandsche belegen 35+ kaas stukNoord-Hollandsche Belegen 35+ kaas stuk7,03
Alternatief
1
g'woon Sultana rozijnen product photo
g'woon Sultana rozijnenG'Woon rozijn sultana 375 gram1,39
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 250ml2,79
Alternatief
1
g'woon Bak & braad bewust product photo
g'woon Bak & braad bewustg'woon Bak & Braad Bewust 400ml0,92
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
480
Koolhydraten
45
Vetten
22
Verzadigde vetten
8
Eiwitten
23
Vezels
4
Zout
0.8
Suiker
0