0
Winkelmand

Havermout-kaaspannenkoekjes met rozijnen

Met dit recept zet je in een handomdraai lekkere havermout-kaaspannenkoeken op tafel.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Doe de havermout in een afsluitbare mengbeker en giet de melk erbij. Roer om met een snuf zout en sluit de beker af. Zet in de koelkast tot de volgende ochtend.
  2. Maal de gewelde havermout in een paar seconden fijn met een staafmixer. Voeg de bakpoeder en eieren toe en mix goed door.
  3. Schep de kaas en rozijnen door het beslag. Verhit een beetje van de olie of boter in de pan en schep hoopjes beslag in de pan.
  4. Bak de pannenkoekjes in een paar minuten om en om bruin en serveer direct. Of laat ze afkoelen en neem mee in een broodtrommel voor de lunch.

Ingrediënten

2 personen

100 gram havermout

300 milliliter melk

1 theelepel bakpoeder

2 eieren

4 eetlepels belegen kaas geraspt

2 eetlepels rozijnen

1 eetlepel olie
of
1 eetlepel boter

Ingrediënten

Voor 2 personen

Smaakt Havermout product photo
Smaakt HavermoutSmaakt Havermout Bio Volkoren 500 g Zak1,99
Alternatief
1
Bio+ Biologische houdbare halfvolle melk product photo
Bio+ Biologische houdbare halfvolle melkBio+ Biologische halfvolle melk 1,5% 1L1,09
Alternatief
1
Dr. Oetker Backin bakpoeder product photo
Dr. Oetker Backin bakpoederDr. Oetker Backin bakpoeder0,59
Alternatief
1
Bio+ Biologische Eieren 10 Stuks product photo
Bio+ Biologische Eieren 10 StuksBio+ Eieren3,99
Alternatief
1
2382919000000 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Sultana rozijnen product photo
g'woon Sultana rozijnenG'Woon rozijn sultana 375 gram1,39
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 250ml2,89
Alternatief
1
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkel product photo
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkelCroma Bakken en Braden met Vitamine A & D Wikkel 250 g1,55
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
480
Koolhydraten
45
Vetten
22
Verzadigde vetten
8
Eiwitten
23
Vezels
4
Zout
0.8
Suiker
0