0
Winkelmand

Havermout met bosvruchtencoulis en pindakaas

Begin je dag goed met dit super lekkere havermout ontbijt!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Breng in een pan met dikke bodem de havermout en melk aan de kook en laat 5 minuten pruttelen op een lage stand. Roer regelmatig door.
  2. Verwarm intussen de bosvruchten met de vanillesuiker in een andere (steel)pan en roer door. Verdeel de bosvruchtencoulis over 2 glazen of kommen en schep de havermout erop.
  3. Maak af met een lepel pindakaas, honing en eventueel wat bramen.

Ingrediënten

2 personen

50 gram havermout

500 milliliter amandelmelk
of
500 milliliter melk

125 gram bosvruchten diepvries

1 zakje vanillesuiker

2 eetlepels pindakaas

2 eetlepels honing

braam (naar smaak toevoegen) diepvries, om te garneren

Ingrediënten

Voor 2 personen

Smaakt Havermout product photo
Smaakt HavermoutSmaakt Havermout Bio Volkoren 500 g Zak1,89
Alternatief
1
Alpro Amandeldrink ongezoet product photo
Alpro Amandeldrink ongezoetAlpro Drink amandel Ongezoet 1L, Tetra2,19
1
Melkan Halfvolle melk product photo
Melkan Halfvolle melkMelkan Melk Verse Halfvolle 1 l Pak met punt1,09
Alternatief
1
8710624233761 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Dr. Oetker Vanillesuiker product photo
Dr. Oetker VanillesuikerDr. Oetker Vanillesuiker 8 g Zakje0,69
1
g'woon Pindakaas groot product photo
g'woon Pindakaas grootg'woon Pindakaas 600gr Pot2,99
Alternatief
1
8710624218324 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8710624284053 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
390
Koolhydraten
49
Vetten
16
Verzadigde vetten
3
Eiwitten
9
Vezels
5
Zout
0.4
Suiker
0