0
Winkelmand

Havermoutkoekjes met cranberry's en hazelnoten

probeer eens deze havermoutkoekjes met cranberry's en hazelnoten!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Laat de cranberry's wellen in heet water. Verwarm de oven voor op 160°C.
  2. Spreid de havermout en hazelnoten uit op de bakplaat en rooster ze circa 10 minuten in het midden van de oven. Laat afkoelen.
  3. Giet de cranberry's af en maal de helft ervan samen met de havermout, noten, het bakpoeder en een snufje (grof) zout in een keukenmachine.
  4. Draai de appelstroop en als laatste de rest van de cranberry's kort mee tot alles goed aan elkaar plakt en samenhangt.
  5. Maak kleine bergjes op de bakplaat en bak de koekjes laag in de oven in 15-20 minuten bruin.

Ingrediënten

6 personen

100 gram gedroogde cranberry's

100 gram havermoutvlokken

50 gram hazelnoten grof gehakt

1 theelepel bakpoeder

4 eetlepels appelstroop

Ingrediënten

Voor 6 personen

g'woon Cranberry's product photo
g'woon Cranberry'sG'Woon cranberry 175 gram1,13
Alternatief
1
g'woon Havermoutvlokken product photo
g'woon Havermoutvlokkeng'woon Havermoutvlokken 500gr0,67
1
Ritter Sport Puur hele hazelnoot product photo
Ritter Sport Puur hele hazelnootDunkle Voll-Nuss1,42
Alternatief
1
Dr. Oetker Backin bakpoeder product photo
Dr. Oetker Backin bakpoederDr. Oetker Backin bakpoeder0,59
Alternatief
1
8710624266868 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
200
Koolhydraten
29
Vetten
7
Verzadigde vetten
1
Eiwitten
3
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0