0
Winkelmand

Havermoutkoekjes

Probeer eens deze havermoutkoekjes!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180ºC.
  2. Mix de havermout met de boter, basterdsuiker, stroop, kaneel en een snuf zout.
  3. Spatel het ei door het mengsel en verdeel het deeg in 8 gelijke balletjes.
  4. Druk de koekjes met wat tussenruimte plat op de bakplaat en bak ze in de oven in circa 25 minuten goudbruin.
  5. Laat de koekjes minimaal 30 minuten afkoelen voor het serveren.

Ingrediënten

150 gram havermoutvlokken

70 gram zachte boter in blokjes

100 gram lichtbruine basterdsuiker

2 eetlepels schenkstroop

1 theelepel kaneelpoeder

1 ei losgeklopt

Ingrediënten

Voor 0 personen

g'woon Havermoutvlokken product photo
g'woon Havermoutvlokkeng'woon Havermoutvlokken 500gr0,67
1
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkel product photo
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkelCroma Bakken en Braden met Vitamine A & D Wikkel 250 g1,55
Alternatief
1
Van Gilse Lichte basterdsuiker product photo
Van Gilse Lichte basterdsuikerVan Gilse Lichte Basterdsuiker 600 Gram Stazak0,99
Alternatief
1
Van Gilse Schenkstroop orgineel product photo
Van Gilse Schenkstroop orgineelVan Gilse Originele Schenkstroop 600 Gram Fles1,39
Alternatief
1
Verstegen Kaneel gemalen product photo
Verstegen Kaneel gemalenVerstegen Kaneel gemalen 37 g Pot2,19
Alternatief
1
Bio+ Biologische Eieren 10 Stuks product photo
Bio+ Biologische Eieren 10 StuksBio+ Eieren3,99
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
205
Koolhydraten
27
Vetten
9
Verzadigde vetten
5
Eiwitten
3
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0