0
Winkelmand

Hemelse modder

Probeer ook eens deze hemelse modder!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Smelt de chocolade met de melk au bain-marie of 2-3 minuten in de magnetron op 400 Watt. Roer goed door en laat de chocolade iets afkoelen.
  2. Klop de eiwitten in een vetvrije kom stijf. Klop de slagroom met de vanillesuiker stijf. Spatel de eiwitten door de gesmolten chocolade. Schep de helft van de slagroom erdoor.
  3. Verdeel de hemelse modder over 4 schaaltjes en zet deze minimaal 2 uur in de koelkast.
  4. Schaaf krullen van een stuk chocolade. Garneer het dessert met de rest van de slagroom en de chocoladekrullen.

Ingrediënten

4 personen

pure chocolade (naar smaak toevoegen) om te garneren

pure chocolade (naar smaak toevoegen) om te garneren

2 eetlepels melk

3 eiwitten

250 milliliter slagroom

1 zakje vanillesuiker

Ingrediënten

Voor 4 personen

g'woon Chocoladereep extra puur 85% product photo
g'woon Chocoladereep extra puur 85%g'woon Extra Pure Chocolade 85% Cacao 100 g1,39
Alternatief
1
Melkan Halfvolle melk product photo
Melkan Halfvolle melkMelkan Melk Verse Halfvolle 1.5 l Pak1,55
Alternatief
1
8715295001824 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
Melkan slagroom product photo
Melkan slagroommelkan Verse slagroom 35% vet 250ml1,25
Alternatief
1
Dr. Oetker Vanillesuiker product photo
Dr. Oetker VanillesuikerDr. Oetker Vanillesuiker 8 g Zakje0,69
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
520
Koolhydraten
30
Vetten
40
Verzadigde vetten
25
Eiwitten
8
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0