0
Winkelmand

Biefstuk met cranberry-uienconfit

Heerlijke smaakvolle hertenbiefstuk met cranberry-uienconfit! Alleen nog even bakken!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Bestrooi de biefstukjes met zout en peper. Verhit in een gourmetpannetje 1 eetlepel olie en fruit hierin de rode ui. Voeg de cranberrycompote, kookroom en een snufje nootmuskaat toe.
  2. Verhit in een ander pannetje steeds 1 eetlepel olie en bak de hertenbiefstukjes circa 2 minuten per kant. Bak de tijm kort mee.
  3. Serveer de biefstukjes met de cranberry-uienconfit en een takje tijm.

Ingrediënten

4 personen

4 kleine hertenbiefstukken à 75 g
of
4 kleine biefstukken à 75 g

5 eetlepels arachideolie

1 rode ui gesnipperd

4 eetlepels cranberrycompote

6 eetlepels kookroom

nootmuskaat (naar smaak toevoegen)
of
koekkruiden (naar smaak toevoegen)

4 takjes tijm

Ingrediënten

Voor 4 personen

2385083000000 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
2117110000000 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Arachideolie product photo
g'woon Arachideolieg'woon Arachideolie4,09
Alternatief
1
Rode uien product photo
Rode uienRood 500 g COOP0,85
Alternatief
1
5000214016403 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
Campina Room culinair product photo
Campina Room culinairCampina Roomproduct Culinair 200 ml Pak0,89
Alternatief
1
Verstegen Nootmuskaat gemalen product photo
Verstegen Nootmuskaat gemalenVerstegen nootmuskaat gemalen 40 g Pot2,35
Alternatief
1
Verstegen Specerijenmix voor koek & speculaas product photo
Verstegen Specerijenmix voor koek & speculaasVerstegen kruidenmix voor koek en speculaas 40 g Pot1,65
Alternatief
1
Verstegen Tijm product photo
Verstegen TijmTijm is zeer goed te combineren met vette producten omdat het de vertering bevorderd.1,95
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
275
Koolhydraten
10
Vetten
18
Verzadigde vetten
5
Eiwitten
17
Vezels
1
Zout
0.2
Suiker
0