0
Winkelmand

Hertenbiefstukje met bosui en gember

Probeer eens dit hertenbiefstukje met bosui en gember!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd 2 hertenbiefstukken (of hazenrugfilets) in minibiefstukjes en bestrooi ze met zout en peper.
  2. Bak ze in een beetje arachideolie rondom bruin en schep ze uit het pannetje.
  3. Voeg aan het bakvet 1 lente-/bosuitje, in ringetjes gesneden (of neem fijngesneden prei), en 1 eetlepel iets kleiner gesneden gembersnippers toe en bak 2-3 minuten.
  4. Giet naar wens een klein scheutje rode wijn erbij. Serveer de jus bij de biefstukjes.

Ingrediënten

2 personen

2 hertenbiefstukken
of
2 hazenrugfilets

2 eetlepels arachideolie

1 lente-/bosui in ringetjes
of
0.5 prei kleine, in ringetjes

1 eetlepel gembersnippers in kleine stukjes

1 scheutje rode wijn

Ingrediënten

Voor 2 personen

2385083000000 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Arachideolie product photo
g'woon Arachideolieg'woon Arachideolie4,09
Alternatief
1
3545 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
Prei kort product photo
Prei kortPrei kort0,65
Alternatief
1
Verstegen Gember gemalen product photo
Verstegen Gember gemalenVerstegen gember gemalen 26 g Pot2,25
Alternatief
1
Coop Rode huiswijn product photo
Coop Rode huiswijnCOOP huiswijn rode wijn 1l3,99
Alternatief
1

Niet beschikbaar

hazenrugfilets
Geen product gevonden

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
255
Koolhydraten
6
Vetten
14
Verzadigde vetten
3
Eiwitten
26
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0