0
Winkelmand

Hollandse andijviestamppot met gehaktballen

Vandaag eten we lekker Hollands: Andijviestamppot met gehaktballen.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Breng een pan met water aan de kook en kook de aardappelen in 20 minuten gaar. Giet het water af en zet de pan met aardappelen op laag vuur.
  2. Stamp de aardappelen fijn, voeg beetje bij beetje de andijvie toe en roer voorzichtig door.
  3. Bereid de gebraden gehaktballen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg vervolgens de rundvlees jus samen met 250 ml water toe.
  4. Verdeel de stamppot met de gehaktballen over de borden en schenk er een beetje jus overheen.

Ingrediënten

4 personen

300 gram Coop andijvie grof

500 gram kruimige aardappelen

4 Gebraden gehaktballen

1 zakje Maggi jus rundvlees

Ingrediënten

Voor 4 personen

Andijvie fijn voordeelverpakking product photo
Andijvie fijn voordeelverpakkingUnbranded Andijvie fijn 500 GRM VERPAKT2,29
Alternatief
1
Kruimige aardappelen groen product photo
Kruimige aardappelen groenKruimige aardappelen groen3,99
Alternatief
1
Unox Gehaktballen in jus product photo
Unox Gehaktballen in jusUnox Gehaktballen in jus2,99
Alternatief
1
Maggi Jus rundvlees voordeel product photo
Maggi Jus rundvlees voordeelMAGGI Jus Rundvlees 125 Gram Pot1,99
Alternatief
1

Alternatief