0
Winkelmand

Hollandse bloemkool

Probeer eens deze Hollandse bloemkool!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Breng water aan de kook, voeg de bloemkoolroosjes toe en kook ze in 12-15 minuten gaar.
  2. Verhit in een pan wat olie of boter. Verwarm de gebraden gehaktballen in ongeveer 15 minuten. Draai de gehaktballen regelmatig.
  3. Bereid ondertussen de Honig mix voor groentesaus fijne tuinkruiden volgens de bereiding op de verpakking.
  4. Plaats de Peka aardappel ovenschotel puree in de magnetron en verwarm deze in 5 minuten op 750 Watt.
  5. Verdeel de aardappelpuree, gehaktballen en bloemkoolroosjes over de borden. Schep tot slot de groentesaus erover. Eet smakelijk!

Ingrediënten

4 personen

300 gram bloemkoolroosjes

1 pakje Honig mix voor groentesaus fijne tuinkruiden

4 Gebraden gehaktballen

1 schaal Peka aardappel ovenschotel puree

Ingrediënten

Voor 4 personen

Bloemkoolroosjes *meer bite, meer smaak* product photo
Bloemkoolroosjes *meer bite, meer smaak*Bonduelle diepvriesgroenten Bloemkoolroosjes 400g stazak1,65
1
Honig Tuinkruiden Groentesaus 150 gram product photo
Honig Tuinkruiden Groentesaus 150 gramHonig Tuinkruiden Groentesaus 150 gram1,09
Alternatief
1
Unox Gehaktballen in jus product photo
Unox Gehaktballen in jusUnox Gehaktballen in jus2,99
Alternatief
1
7613034366122 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief